Internationale samenwerking jouw advocaten en Himmelreither

Sinds mei 2021 werken de advocatenkantoren jouw advocaten (NL) en HIMMELREITHER (D) samen om zo hun cliënten nog breder van dienst te kunnen zijn.

“Bij jouw advocaten doen we het anders. We bewegen mee met onze cliënten, wat betekent dat we goed luisteren en proactief inspelen op de behoeften van onze opdrachtgevers. We kregen steeds vaker de vraag van cliënten of we hen ook in internationale kwesties kunnen bijstaan. Op die vraag hebben we ingespeeld door het partnership met HIMMELREITHER aan te gaan. Zij leggen, net als jouw advocaten, de focus op ondernemings- en verbintenissenrecht. De Duitse cliënten van HIMMELREITHER kunnen op hun beurt terecht bij jouw advocaten voor vraagstukken betreffende de Nederlandse jurisdictie.

HIMMELREITHER heeft een uitgebreid netwerk van partners zoals advocaten, auditors, belastingadviseurs, vertalers en onderzoeksbureaus. Hiermee zijn zij een mooie aanvulling op de internationale dienstverlening van jouw advocaten. Volgens HIMMELREITHER geeft het partnership cliënten het gemak dat ze bij één aanspreekpunt terecht kunnen met al hun vragen omtrent zakendoen in Nederland en Duitsland. Dit levert een win-win situatie voor beide kantoren en cliënten op.

Over jouw advocaten

jouw advocaten is betrokken, deskundig en transparant. Het is een eigentijds advocatenkantoor met locaties in Maastricht, Eindhoven en Weert. Het team bestaat uit een combinatie van advocaten en juristen met ruime ervaring in zowel de advocatuur als daarbuiten. jouw advocaten staat zowel particulieren als ondernemers bij.

Over HIMMELREITHER

HIMMELREITHER is een Duits advocatenkantoor gesitueerd in Keulen dat klassieke waarden combineert met innovatieve ideeën en hedendaags bewustzijn. Ze zijn werkzaam in de EU, Groot-Brittannië, Ierland, de Verenigde Staten en China. Opgericht in 2015 en met 245 medewerkers ligt hun focus met name op contract- en ondernemingsrecht.

www.himmelreither.de

Bel ons nu