Heb jij ons DNA?

Werken bij jouw advocaten

Een professioneel en ambitieus advocatenkantoor, maar met ontspannen omgangsvormen. Hoe zou jij het vinden om gewoon lekker jezelf te kunnen zijn op je werk? Bij jouw advocaten is het helemaal prima om op je sneakers te komen en alleen wanneer nodig een pak of toga aan te trekken. Geen moeilijke taal of stijf gedoe, gewoon lekker informeel en professioneel tegelijk. Bij ons draait het namelijk om formeel zijn waar het moet, maar informeel waar het kan.

Nieuwsgierig naar de ervaringen van (ex-)werknemers? Lees dan onderstaande interviews

Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiaste advocaat(-stagiair(e)). Benieuwd of deze functie iets voor jou is? Bekijk onderaan de pagina de vacature en wie weet zien we jou binnenkort voor een kopje koffie om kennis te maken! 

 

 

de met * gemarkeerde velden zijn verplicht

10 redenen waarom jij aan de slag wil bij jouw advocaten

Genoeg kantoren waar jij aan de slag kunt. Maar zijn dat ook kantoren die jou hetzelfde kunnen bieden als wij? Wij denken van niet! Daarom geven we jou 10 redenen waarom je met ons aan tafel moet. Beginnen we met koffie, eindigen we met champagne! 

Lees verder

 

Interviews

Advocate Roos aan het woord over werken bij 'jouw advocaten'

Maak kennis met Roos, advocate bij jouw advocaten. Na het afronden van haar universitaire opleiding is ze eerst aan de slag gegaan bij een ander advocatenkantoor waar ze de nodige ervaring heeft opgedaan als advocaat. Roos zag toen per toeval een vacature bij jouw advocaten voorbijkomen en was meteen enthousiast. Ze besloot te solliciteren en gelukkig met succes! Ondertussen is ze al bijna twee jaar onderdeel van het team van jouw advocaten en heeft ze het nog steeds ontzettend naar haar zin.

Lees meer

Maak kennis met Selina, ex-stagiaire en toekomstig stagiaire bij jouw advocaten

Ontmoet Selina, voormalige stagiaire én toekomstig stagiaire bij jouw advocaten. Ze wilde als HBO Rechten-student ervaring opdoen in de advocatuur. Na een succesvolle stageperiode besloot ze om nog een keer stage te lopen bij jouw advocaten en regelmatig bij te springen. Selina heeft diverse taken uitgevoerd, van het analyseren van jurisprudentie tot het voeren van gesprekken met cliënten. Ze waardeert de informele en cliëntgerichte werksfeer van jouw advocatenkantoor. Selina beveelt deze leerzame en leuke werkplek van harte aan andere studenten aan.

Lees meer

Vacatures

Vacature: Advocaat

Ben jij die ambitieuze advocaat die het net even iets anders wil doen? Heb je een scherp juridisch inzicht en wil jij je verder ontwikkelen bij een kantoor dat net een stapje verder gaat? Dan is onze vacature voor de functie van advocaat perfect voor jou!

Lees meer
Bel ons nu